Catering

Catering
Weergave:


Bezig met laden...

U organiseert een feest of evenement waarop u heerlijke gerechten uit een traditionele pizza oven wilt serveren. Met onze mobiele ovens in diverse uitvoeringen bieden wij de mogelijkheid om dit voor alle gelegenheden op alle locaties te doen. Of u nu al een professionele pizza chef/kok bent óf dit als liefhebber een keer wilt beleven. Na een korte instructie wordt u zelf een heuse Ovenchef en gaat u uw gasten verrassen met de heerlijkste ovengerechten die u zelf heeft bereid. 

Zo kunt u uw tuin omtoveren tot een échte Italiaanse pizzeria waar u heerlijke ambachtelijke houtoven pizza's voor uw gasten gaat bakken. Heeft u dit nog nooit eerder gedaan, dan kunt u daarvoor onze voorgebakken authentieke Italiaanse biologische pizzabodems bestellen waarmee u zelf de lekkerste pizza varianten kunt maken. Heeft u echter wel wat meer ervaring dan kunnen wij voor u ook pizza deegbollen leveren en gaat u als een volleerde pizzaiolo zelf de pizza's openen en met de lekkerste ingrediënten beleggen om zo de traditionele Italiaanse houtoven pizza's te bakken. Wij bieden u daarnaast de keuze of u alleen de pizzabodems óf de deegbollen bij de houtoven afneemt of dat wij voor u ook de overige ingrediënten mogen verzorgen. Dit laatste kan alleen vanaf een minimum aantal van 20 personen. Heeft u een kleinere groep, dan helpen wij u graag met uw boodschappenlijst zodat u de juiste hoeveelheid ingrediënten inkoopt. Ook hebben wij voor u een standaard menukaart waarop de bekendste pizzavarianten staan vermeld en welke ingrediënten daarbij nodig zijn.

De houtoven wordt geleverd met voldoende brandhout en de benodigde hulpstukken. Bij levering wordt de mobiele oven voor u startklaar gemaakt en krijgt u een duidelijk instructie hoe deze mobiele oven te gebruiken. Wilt u de pizza's binnen bakken dan is dat ook mogelijk met een elektrische pizza steenoven of een op gasgestookte pizza oven (de laatste alleen in combinatie met actieve luchtafvoer bijv. onder een afzuigkap).