Pizza base Pinsa incl. pizzaoven + accessoires

0 Beoordelingen
Pizza base Pinsa incl. pizzaoven + accessoires Pizza base Pinsa incl. pizzaoven + accessoires Pizza base Pinsa incl. pizzaoven + accessoires

Productomschrijving

Bak zélf heerlijke authentieke Pinsa's


Een pinsa wordt gemaakt met als hoofdingrediënt tarwebloem van de beste kwaliteit, de beste olijfolie extra vergine en verder 85% water, gist en zout. Het deeg wat hiermee gemaakt wordt krijgt een extra lange rijs van 48 uur en wordt daarna met de hand tot pinsa gevormd. Deze naam is afgeleid van het Italiaanse woord pinsere wat uittrekken betekent. Daarna wordt de pinsa voorgebakken op een oven met steenvloer. Door deze bereidingswijze is onze pinsa luchtig en licht verteerbaar met veel smaak en een knisperende bite. Heerlijk voor op je feest als hoofdgerecht belegd met bijvoorbeeld pizza toppings of tijdens een lunch als alternatief voor (stok)brood.


 Basisprijs € 12,95 per persoon
(min. 20 personen en excl. bezorgkosten)* 
Je ontvangt van ons de voorgebakken pinsa’s waarbij we uitgaan van 1 pinsa per persoon. Daarnaast ontvang je van ons een menukaart met daarop diverse populaire pizza varianten met de benodigde ingrediënten zoals bijvoorbeeld Mozzarella, salami, ham, champignons, tonijn, ui, basilicum en meer. Aan de hand van deze lijst kan je dan zelf een boodschappenlijst samenstellen. Wil je dat wij je hier mee ontzorgen, dan kunnen wij de ingrediënten ook meeleveren. Dit is dan mogelijk voor een meerprijs van € 5,- per persoon. Hiervoor ontvang je dan voldoende pizza kaas, salami, ham, champignons, tonijn, ui, basilicum, cherry tomaatjes en rucola. Wil je graag luxere ingrediënten zoals Parmaham, Gorgonzola, Gerookte Zalm, etc. serveren, dan is dat mogelijk tegen een meerprijs van € 0,50 per ingrediënt per persoon. In gezamenlijk overleg zullen we dan vooraf bepalen welke ingrediënten je graag wenst.


Maar nu komt het mooiste!

Dit is inclusief het gebruik van een professionele pizza oven waarin je zelf de pinsa’s gaat bakken. Voor buiten leveren we een hout- of gasoven welke geleverd wordt met voldoende brandstof en de benodigde hulpstukken. Bij levering krijg je een duidelijk instructie hoe de pizza oven te gebruiken. (Keuze van de oven is afhankelijk van beschikbaarheid, capaciteit en plaats van gebruik). Wil je de pinsa’s binnen bakken dan is dat ook geen probleem. Hiervoor hebben we een elektrische pizza oven voorzien van een steenvloer met voldoende capaciteit om de pinsa’s snel en smaakvol te bakken.

*Staffelkorting voor grotere groepen:
Bij 30 personen € 0,50 korting p.p.

Bij 40 personen € 0,75 korting p.p.

Bij 50 personen € 1,00 korting p.p.
Bezorgkosten á € 0,75 per km

Bezorging in Waalwijk en direct aangrenzende plaatsen is GRATIS!

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Beoordelingen

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Pizza base Pinsa incl. pizzaoven + accessoires
Laat een review achter
Versturen