Komt u zelf handen tekort, dan biedt onze ovenchef uitkomst. Deze ovenchef is gedegen opgeleid en kan uitstekend koken en bakken. De ovenchef weet wat organiseren en improviseren is. De ovenchef kan zelfstandig werken, maar ook samen mét, of namens u, desgewenst in uw bedrijfskleding. De ovenchef is zich bewust van het belang en welslagen van uw activiteit. Onze ovenchef snapt dat alles om dienstverlening draait en wil niets liever dat uw klanten het optimaal naar hun zin hebben.

Maak kennis met ovenchef Rob

Deze ovenchef heeft de master opleiding SNIP (Scuola Nazionale Italiana Pizzaioli) in 2015 afgerond. Sindsdien heeft deze ovenchef op vele lokaties zijn kennis en kunde in praktijk gebracht. Deze ovenchef spreekt vloeiend Nederlands (met licht Brabants accent), Engels en kan ook in het Duits goed uit zijn woorden komen. Kan worden ingezet bij catering op lokatie en als demo pizzabakker op beurzen en evenementen. Rob is niet beschikbaar als full-time pizzabakker/pizzaiolo in een pizzeria of restaurant.

Informeer vrijblijvend naar de beschikbaarheid en de kosten van de ovenchef.

pizzabakker op lokatie, pizzabakker op locatie, pizzabakker inhuren, pizzabakker catering, pizzabakker demokok, pizzaiolo op lokatie, pizzaiolo op locatie, pizzaiolo inhuren, pizzaiolo catering, pizzaiolo demokok, pizzabakker vacature, pizzabakker gezocht, pizzaiolo gezocht,