Verhuur

Wil je zelf eens ervaren hoe leuk het is om in een echte pizza oven heerlijke pizza's of andere gerechten te bereiden, dan ben je bij Ovenmobiel aan het juiste adres. Bij het huren van een pizza oven haal je niet alleen een mogelijkheid om zelf de lekkerste pizza's te serveren in huis, maar ook een unieke beleving en sfeer. Bij het vallen van de avond krijg je een sfeer die je alleen kunt vergelijken met het gevoel tijdens je vakantie op een Toscaans terras in Italië. Maar dan in je eigen tuin, op je werk of bij je (sport)vereniging.

Ons aanbod in ovenverhuur bestaat uit pizza steen- en houtovens in diverse maten en uitvoering. Of je nu voor een klein gezelschap thuis pizza's wilt gaan bakken of je verzorgd de catering voor een grote groep, wij zorgen dat je er klaar voor bent. 

Daarnaast verhuren wij ook diverse Dutch ovens en andere bijzondere kooktoestellen waarmee je in de buitenlucht heerlijke gerechten kunt bereiden. Deze kan je los huren, maar natuurlijk ook combineren met de huur van bijvoorbeeld één van de pizza (hout)ovens. 

Verder kan je bij ons diverse andere hulpmiddelen huren zoals RVS werktafels, koelboxen, opzetkoeling, kunststof buffettafels, statafels en meer om je op locatie te helpen met het bakken.

Een pizzaoven huren bied je de mogelijkheid voor een unieke gelegenheid welke nog lang door je familie, vrienden en/of collega's herinnert zal worden.