Pizza base pizzadeeg incl. pizzaoven + accessoires

0 Beoordelingen
Pizza base pizzadeeg incl. pizzaoven + accessoires Pizza base pizzadeeg incl. pizzaoven + accessoires Pizza base pizzadeeg incl. pizzaoven + accessoires Pizza base pizzadeeg incl. pizzaoven + accessoires Pizza base pizzadeeg incl. pizzaoven + accessoires Pizza base pizzadeeg incl. pizzaoven + accessoires

Productomschrijving

Bak zélf verse ambachtelijke pizza’s

Je organiseert een feest of evenement waarop je heerlijke ambachtelijke pizza’s wilt serveren. Heb je al ervaring met het bakken van pizza's van vers deeg, dan is dit jouw  kans om als een echte pizzaiolo te werk te gaan en je gasten te verrassen met authentiek versgebakken pizza’s die je zelf hebt bereid.


 Basisprijs € 10,95 per persoon
(min. 20 personen en excl. bezorgkosten)* 
Je ontvangt van ons pizzadeegbollen met een gewicht van ongeveer 225-250 gram waarmee je pizza's met een grootte van om en nabij 29 cm kunt maken. Deze zijn naar traditioneel Italiaans recept bereid en zijn voorgerezen en daarmee direct klaar voor gebruik. Ook ontvang je van ons een menukaart met daarop diverse populaire pizza varianten met de benodigde ingrediënten zoals bijvoorbeeld Mozzarella, salami, ham, champignons, tonijn, ui, basilicum en meer. Aan de hand van deze lijst kan je dan zelf een boodschappenlijst samenstellen. 

Wil je dat wij je hier mee ontzorgen, dan kunnen wij de ingrediënten ook meeleveren. Dit is dan mogelijk voor een meerprijs van € 5,- per persoon. Hiervoor ontvang je dan voldoende pizza kaas, salami, ham, champignons, tonijn, ui, basilicum, cherry tomaatjes en rucola. Wil je graag luxere pizza varianten met ingrediënten zoals Parmaham, Gorgonzola, Gerookte Zalm, etc. serveren, dan is dat mogelijk tegen een meerprijs van € 0,50 per ingrediënt per persoon. In gezamenlijk overleg zullen we dan vooraf bepalen welke ingrediënten je graag wenst.

Maar nu komt het mooiste!
Dit is inclusief het gebruik van een professionele pizza oven waarin je zelf de pizza’s gaat bakken. Voor buiten leveren we een houtoven welke geleverd wordt met voldoende brandhout en de benodigde hulpstukken. Bij levering krijg je een duidelijk instructie hoe de houtoven te gebruiken. (Keuze houtoven is afhankelijk van beschikbaarheid, capaciteit en plaats van gebruik). Wil je de pizza's binnen bakken dan is dat ook geen probleem. Hiervoor hebben we een elektrische pizza oven voorzien van een steenvloer met voldoende capaciteit om de pizza's snel en smaakvol te bakken.

Voor het bakken van pizza's van vers deeg in combinatie met een professionele pizza oven is enige ervaring hoe dit in zijn werk gaat wel gewenst. De handigheid en de handelingssnelheid vraagt dat wanneer je dit eerder gedaan hebt, dit helpt om tot het beste eindresultaat te komen. Twijfel je hierover, dan bieden wij als alternatief hetzelfde concept aan maar dan met reeds voorgebakken ambachtelijke pizzabodems. Uiteraard kan je altijd contact met ons opnemen om vragen over deze keuze te stellen en wij zullen je adviseren en de juiste uitleg verschaffen. 


*Staffelkorting grotere groepen:
Bij 30 personen € 0,50 korting p.p.
Bij 40 personen € 0,75 korting p.p.
Bij 50 personen € 1,00 korting p.p.


Bezorgkosten á € 1,- per km
Bezorging in Waalwijk en direct aangrenzende plaatsen is GRATIS!

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Beoordelingen

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Pizza base pizzadeeg incl. pizzaoven + accessoires
Laat een review achter
Versturen