PIZZAKAR houtoven pizza catering

Heerlijk vers gebakken houtoven pizza’s bij u thuis, op uw werk of uw vereniging. U beleeft het Italiaanse gevoel van een traditionele houtoven en proeft de authentieke smaak van heerlijk krokante vers gebakken houtoven pizza’s. Met de Pizzakar kunnen wij overal ter plaatse komen en voor u pizza’s komen bereiden zoals u dat alleen in Italië

PIZZAKAR houtoven pizza catering

Heerlijk vers gebakken houtoven pizza’s bij u thuis, op uw werk of uw vereniging. U beleeft het Italiaanse gevoel van een traditionele houtoven en proeft de authentieke smaak van heerlijk krokante vers gebakken houtoven pizza’s. Met de Pizzakar kunnen wij overal ter plaatse komen en voor u pizza’s komen bereiden zoals u dat alleen in Italië ziet. Wij beschikken over verschillende uitvoeringen van de Pizzakar, ieder met haar eigen capaciteit en toepassingsmogelijkheden. Of het nu gaat om een klein tuinfeest of een groter evenement, wij passen ons aan en kunnen over de juiste houtoven beschikken. Wij verzorgen deze catering voor groepen vanaf 25 personen.

pizzakar 120

Pizzakar 120

Standaard nemen wij voor de toppings de volgende ingrediënten mee: Mozzarella kaas, salami, champignons, ham, tonijn, ui, olijven, basilicum en olijfolie. Wenst u luxere toppings zoals bijv. zalm, garnalen, Parma ham, andere kaassoorten, etc, dan is dit tegen meerprijs mogelijk.

pizza

Naast pizza’s kunnen wij ook andere gerechten zoals bijv. salades, antipasti buffet, focaccia’s pasta’s, borrelhapjes of ijs- en nagerechten voor u verzorgen. Heeft u specifieke wensen of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een uitgebreider aanbod, dan horen wij dat graag.

Logo-SNIP_certificated

Ovenmobiel is een erkent pizza cateringbedrijf en is S.N.I.P. gecertificeerd.

buffet


De PIZZAKAR catering is vanaf € 14,75 per persoon

(exclusief bijkomende bezorgkosten)

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden van de Pizzakar neem dan contact met ons op.
 Bel of e-mail voor info:   +31 (0)416 440 350   /   info@ovenmobiel.nl

Tags: , ,