Vernieuwde OVENWINKEL met Thuiswinkel Waarborg

Eerder dit jaar opende de Ovenwinkel haar virtuele deuren als de online verkoopplaats van Ovenmobiel. Ondertussen hebben we al vele bezoekers mogen verwelkomen en verschillende nieuwe klanten blij mogen maken met spullen uit het assortiment. Gedurende de eerste maanden hebben wij goed kunnen monitoren hoe de klanten de Ovenwinkel hebben ervaren. Hieruit kwam naar voren dat vooral

Vernieuwde OVENWINKEL met Thuiswinkel Waarborg

Eerder dit jaar opende de Ovenwinkel haar virtuele deuren als de online verkoopplaats van Ovenmobiel. Ondertussen hebben we al vele bezoekers mogen verwelkomen en verschillende nieuwe klanten blij mogen maken met spullen uit het assortiment. Gedurende de eerste maanden hebben wij goed kunnen monitoren hoe de klanten de Ovenwinkel hebben ervaren. Hieruit kwam naar voren dat vooral een soepele en stabiele werking van de webshop, zowel op een laptop of computer, als op een mobiele telefoon of een tablet van groot belang is. Een tweede belangrijk punt is dat onze klanten een veilige en betrouwbare shop omgeving wensen. Het eerste verbeter punt hebben we weten te bereiken door onze webshop nu onder te brengen bij een betrouwbare partner CCV Shop. Voor het tweede punt zijn hebben we gekozen voor het Thuiswinkel Waarborg certificering.

thuiswinkel waarborg Ovenwinkel

CCV Shop

Zij hebben reeds jarenlang ervaring met het hosten van shops en beschikken over de know how en de techniek waar we voor de Ovenwinkel naar zochten. De vernieuwde Ovenwinkel ziet er nu niet alleen goed uit, maar werkt ook snel en soepel op alle apparaten. Door de ondersteuning van CCV Shop worden de nodige updates uitgevoerd en houden wij onwelwillende klanten buiten de virtuele deuren. Tevens beschikt de webwinkel nu ook over een SSL beveiliging.

Thuiswinkel Waarborg

De tweede verbetering hebben we weten te bereiken door het certificeringstraject van Thuiswinkel met succes te doorlopen. Zodoende beschikt de Ovenwinkel nu over een Thuiswinkel Waarborg en bent u als klant verzekert van een veilige en overzichtelijke webshop bieden. Met het Thuiswinkel Waarborg komen onze algemene voorwaarden overeen met die van de Consumentenbond, heeft u 14 dagen bedenktijd na aankoop, betaald u in een veilige omgeving en, mocht het onverhoopt mis gaan, bieden wij een gedegen klachtenbemiddeling met een onafhankelijke geschillencommissie. U kunt het certificaat van de Ovenwinkel hier inzien: Thuiswinkel Waarborg Certificaat.

Nieuwe producten

Ook in ons aanbod zijn we continu aan het vernieuwen. Zo hebben we recent mooie authentieke lederen schorten en placemats van OVENCHEF aan het assortiment toegevoegd.

Ovenchef lederen schorten

Ook is de Grill Tube recent aan ons aanbod toegevoegd. Een originele en uniek nieuwe wijze van koken op houtvuur.

Grill TubeGrill Tube met eten Miti

 

 

Een ander nieuw product is de MITI blokhoutkachel. Voor de buitenkok die écht “back to basic” wil! Want buitenkoken kan zo eenvoudig zijn. Pak een stam van de houtstapel en splijt deze in vieren. Voeg in het midden aanmaakmateriaal toe en plaats de MITI hierover en uw blokhoutkachel is klaar om op gekookt te worden.

G3Ferrari-Parmino

 

 

De laatste toevoeging betreft de G3 Ferrari Parmino, een oplaadbare automatische kaasschaaf. Deze wordt standaard met 2 RVS raspen geleverd met twee verschillende malingsgraden grof en fijn.

 

 

Voor een volledig overzicht van het aanbod in onze vernieuwde webwinkel nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan de OVENWINKEL. Heeft u vragen of wenst u een afspraak te maken, neem dan telefonisch contact op via 0416 440 350 of stuur een bericht naar info@ovenwinkel.com.

Tags: