Nieuwe ambachtelijke bakkerij in oude Waalwijkse fabriek

Begin dit jaar zijn we met Ovenmobiel verhuisd naar het voormalige fabriekspand van Isco in het centrum van Waalwijk. De afgelopen maanden is er hard gewerkt om het deel wat door ons in gebruik is genomen op te knappen en opnieuw in te richten. Ik ben verheugd te kunnen melden dat dit nu klaar is.

Nieuwe ambachtelijke bakkerij in oude Waalwijkse fabriek

Begin dit jaar zijn we met Ovenmobiel verhuisd naar het voormalige fabriekspand van Isco in het centrum van Waalwijk. De afgelopen maanden is er hard gewerkt om het deel wat door ons in gebruik is genomen op te knappen en opnieuw in te richten. Ik ben verheugd te kunnen melden dat dit nu klaar is. Er wordt nog wel de laatste hand gelegd aan verdere afwerking, maar we kunnen u vanaf nu met een goed gevoel in onze nieuwe bedrijfsruimte ontvangen. Ovenmobiel is gevestigd aan de Westzijde van de Zuidhal duidelijk zichtbaar door de reclameborden. De bezoekersingang is gelegen in de Dijkstraat huisnummer 3 welke gedeeld wordt met de medehuurders in het pand. Voormalig fabriekspand in centrum van Waalwijk

Bakkerij in de voormalige kantine

De voormalige kantine van de fabriek was wel aan een grondige opknapbeurt toe. Na een uitgebreide schoonmaak hebben we de muren daar waar nodig gerepareerd en daarna geschilderd. Er is een speciale opening in de muur gemaakt voor een juiste plaatsing van de steenoven. Alle elektriciteit is vernieuwd en zijn er nieuwe leiding voor water toe- en afvoer aangelegd. Na inrichting met de benodigde koelingen, werktafels is de oude kantine omgetoverd in een complete bakkerij annex keuken.

Bakkerij Ovenmobiel - OvenwinkelDe bakkerij zal gebruikt worden om de voorbereidingen te kunnen treffen voor onze catering opdrachten, maar we zullen ook naar eigen recept ambachtelijke bakproducten gaan bereiden. Denk hierbij aan onze reeds bekende pizzabodems, maar we gaan ook brood, worstenbroodjes en dergelijke gaan bereiden. Tevens kunnen we de bakkerij gebruiken voor demonstraties en workshops. Hiervoor zal ik ook gaan samenwerken met professionele bakkers en koks die hun passie en kunde graag met u willen delen. Ook kan de bakkerij gehuurd worden om zelf uw baksels met professionele apparatuur te bereiden.

U bent van harte welkom

Bent u nieuwsgierig geworden of wilt u een keer komen kijken, neem dan contact met ondergetekende op. We maken dan een afspraak en ik vertel u graag over de mogelijkheden van Ovenmobiel in het algemeen en de bakkerij in het bijzonder. Houdt voor de laatste ontwikkelingen onze sociale media kanalen op Facebook en Instagram in de gaten. Ook wil ik u graag mijn webshop de Ovenwinkel voorstellen waarvan de showroom ook in hetzelfde pand gevestigd is.

Graag tot ziens in Waalwijk!

Rob Kamp