Maximus pizza houtoven nu te koop

Eigen ervaring Door praktijkervaring met de Maximus pizza houtoven ben ik van mening dat dit de ideale houtoven voor thuis is. De houtoven beschikt over een steenvloer en de buitenkant is opgebouwd uit roestvrij metaal. Voordeel van deze constructie is dat de oven veel sneller op de juiste werktemperatuur is dan een pizza oven welke

Maximus pizza houtoven nu te koop

Eigen ervaring

Door praktijkervaring met de Maximus pizza houtoven ben ik van mening dat dit de ideale houtoven voor thuis is. De houtoven beschikt over een steenvloer en de buitenkant is opgebouwd uit roestvrij metaal. Voordeel van deze constructie is dat de oven veel sneller op de juiste werktemperatuur is dan een pizza oven welke volledig uit steen is opgebouwd. Door een speciaal ontwerp heeft de oven een uitstekende luchtcirculatie (convectie) waardoor uw gerechten sneller en gelijkmatiger gegaard worden. Uw gerechten krijgen de authentieke en rustieke smaak van een houtoven.

Maximus pizza houtovenIn de Maximus pizza houtoven bakt u in enkele minuten de lekkere, smaakvolle en krokante pizza’s. Omdat de oven is uitgevoerd met een steenvloer is deze ook uitermate geschikt om ambachtelijk brood in te bakken. Daarnaast is deze houtoven ideaal voor allerlei ovengerechten of om in te grillen zoals met een barbecue. Omdat de temperatuur goed te controleren valt en lang constant blijft is de Maximus pizza houtoven ook geschikt voor langzaam garen. Uw gerecht krijgt een heerlijk aroma en een lichte rooksmaak en blijft botermals.

maximus pizza houtoven

Convectie werking van de Maximus pizza houtoven

Slim ontwerp

De Maximus pizza houtoven is opgebouwd uit duurzame materialen. De houtoven heeft een afsluitbaar rookkanaal achterop de oven welke voorzien is van een regenkapje. Deze houtoven is uitgerust met een dubbel metalen plafond waardoor de warmte allereerst door de oven naar voren wordt geleid en dan via de schoorsteen achterop uit de oven verdwijnt. Dit zorgt voor de perfectie convectie en onderscheid deze oven van vele andere houtovens .

De oven wordt standaard geleverd met:

  • RVS afsluitdeurtje met zuurstof toevoer regeling.
  • Afsluitbaar RVS schoorsteen met regenkapje.
  • Ingebouwde thermometer.
  • Metalen vuurscherm
  • Terracotta ovenschaal
maximus pizza houtoven

De buitenmaten van de Maximus pizza houtoven is 70 x 70 cm met een totale hoogte van 98 cm. De oven weegt 55 kg en is daarmee door 2 personen te verplaatsen. Door dit geringe gewicht kan de oven
makkelijk op een stevige tafel worden geplaatst of op een zelf te bouwen onderstel van hout of metaal. Monteert u wielen onder het onderstel dan kan de oven door 1 persoon gemakkelijk worden verplaatst. De Maximus pizza houtoven kan worden gecombineerd met een buitenkeuken. Hier zijn al veel voorbeelden van. Ik geef u hierover graag advies.

maximus pizza houtoven

De Maximus pizza houtoven kost € 795,- (incl BTW).

De aanschaf van een houtoven gaat met veel wikken en wegen gepaard. Ik nodig u dan ook graag uit om de Maximus houtoven nader te komen bekijken. Een demonstratie waarbij u de oven in werking ziet behoort tot de mogelijkheden.

De Maximus houtoven is ook HIER in de OVENWINKEL te bestellen.

Neem voor het maken van een afspraak of voor andere vragen contact met me op.
Rob Kamp
maximus pizza houtoven

De Maximus is leverbaar in de kleuren zwart en rood

Tags: , ,