G3 Ferrari Delizia nu ook te koop

OVENMOBIEL is nu een officieel verkooppunt van G3 Ferrari. Wilt u thuis genieten van ovenverse pizza’s dan bieden de producten van G3 Ferrari uitkomst. Wilt u op een voor u geschikt tijdstip heerlijk verse pizza’s maken, dan biedt de G3 Ferrari Delizia uitkomst.  Voor een prijs van € 129,50 (incl. BTW) schaft u de G3 Ferrari Delizia aan en bakt u

G3 Ferrari Delizia nu ook te koop

OVENMOBIEL is nu een officieel verkooppunt van G3 Ferrari. Wilt u thuis genieten van ovenverse pizza’s dan bieden de producten van G3 Ferrari uitkomst. Wilt u op een voor u geschikt tijdstip heerlijk verse pizza’s maken, dan biedt de G3 Ferrari Delizia uitkomst.  Voor een prijs van € 129,50 (incl. BTW) schaft u de G3 Ferrari Delizia aan en bakt u zelf de allerlekkerste pizza’s.

G3 Ferrari Delizia

G3 Ferrari Delizia pizza oven

De G3 Ferrari Delizia is leverbaar in de kleur rood en zwart. Naast twee houten pizza spatels ontvangt u bij ons GRATIS twee ambachtelijk voorgebakken pizzabodems uit eigen keuken (verkoopwaarde  € 10,-) erbij!

ambachtelijke pizzabodem

Ambachtelijk voorgebakken pizzabodem

Met de G3 Ferrari Delizia pizzaoven bakt u de pizza binnen 4-5 minuten heerlijk krokant. Dit is mogelijk omdat deze pizzaoven een temperatuur van wel 390ºC bereikt. Tevens beschikt de oven over een unieke en gecertificeerde ovensteen zoals deze ook in echte houtgestookte pizzaovens wordt gebruikt. De producten van G3 Ferrari voldoen aan de Europese eisen en op deze pizzaoven krijgt u 2 jaar fabrieksgarantie.

Voor bedrijven is deze pizzaoven een zeer origineel en mooi relatiegeschenk om aan klanten, andere zakelijke relaties of uw personeel te schenken. U kunt de oven als een los geschenk geven, maar wij kunnen u ook helpen met het samenstellen van een leuk pakket. Denkt u hierbij aan een pakket bestaande uit de pizzaoven, ambachtelijk voorgebakken pizzabodems, een pizza receptenboekje, een fles olijfolie van goede kwaliteit en andere heerlijke ingrediënten. Binnen het beschikbare budget stellen wij samen met u het pakket samen. Heeft u zelf Italiaanse producten in uw assortiment, dan kunt u uw klanten door middel van dit geschenk op originele wijze hier attent op maken.

De G3 Ferrari Delizia kan online in de OVENWINKEL worden besteld!

G3Ferrari Delizia relatiegeschenk

G3Ferrari Delizia relatiegeschenk

Wilt u meer weten over prijzen en mogelijkheden?

Bel of e-mail voor info:   +31 (0)416 440 350   /   info@ovenmobiel.nl

Tags: , ,