G3 Ferrari NAPOLETANA

De G3 Ferrari Napoletana behoort tot de nieuwste generatie pizzaovens van G3 Ferrari. Het is de enige pizza oven met een DUBBELE STEEN, boven en onder! De onderste pizzasteen zorgt ervoor dat het vocht uit de bodem wordt opgenomen en de pizzabodem heerlijk krokant wordt. De tweede steen kan middels 4 metalen clipjes zeer eenvoudig in en uit de deksel

G3 Ferrari NAPOLETANA

De G3 Ferrari Napoletana behoort tot de nieuwste generatie pizzaovens van G3 Ferrari. Het is de enige pizza oven met een DUBBELE STEEN, boven en onder!

G3 Ferrari Napoletana pizzaoven

G3 Ferrari Napoletana

De onderste pizzasteen zorgt ervoor dat het vocht uit de bodem wordt opgenomen en de pizzabodem heerlijk krokant wordt. De tweede steen kan middels 4 metalen clipjes zeer eenvoudig in en uit de deksel van de G3 Ferrari Napoletana worden gehaald. Voor pizza’s verwijdert u de steen uit de deksel. Omdat deze pizzaoven een temperatuur van 450°C haalt bakt u in slechts 4-5 minuten een echte Italiaanse pizza. Ter vergelijking, de meeste thuisovens hebben een maximum temperatuur van zo’n 250°C!

G3 Ferrari Napoletana pizzaoven dubbele steen

G3 Ferrari Napoletana met tweede steen

Met de tweede steen in de deksel is deze oven uitstekend geschikt om o.a. echte Italiaanse toast, panini, piadina, focaccia en tigelle te bakken. Met twee de aan de onderzijde gemonteerde klemmen wordt de deksel hierbij op ingenieuze wijze in een hogere stand gezet.

De G3 Ferrari Napoletana is bij OVENMOBIEL te koop voor een prijs van € 169,50 per stuk (incl. 21% BTW). Hierbij ontvangt u, naast twee houten pizza schepjes, twee van onze ambachtelijk bereide pizzabodems GRATIS (verkoopwaarde € 9,95).