De Ovenwinkel is nu geopend!

Ovenmobiel opent de virtuele deuren van dé OVENWINKEL Hiermee beschikt Ovenmobiel nu over haar eigen webshop waar u altijd terecht kunt voor leuke artikelen speciaal voor u geselecteerd hebben. U treft diverse type ovens aan zoals de G3Ferrari Delizia pizza steenoven, De Maximus pizza houtoven of de Valhal Dutch Ovens. Daarnaast treft u leuke artikelen aan

De Ovenwinkel is nu geopend!

Ovenmobiel opent de virtuele deuren van dé OVENWINKEL

Hiermee beschikt Ovenmobiel nu over haar eigen webshop waar u altijd terecht kunt voor leuke artikelen speciaal voor u geselecteerd hebben. U treft diverse type ovens aan zoals de G3Ferrari Delizia pizza steenoven, De Maximus pizza houtoven of de Valhal Dutch Ovens. Daarnaast treft u leuke artikelen aan welke hierbij van pas komen. Denk bijvoorbeeld aan een pizzaschep, een pizzaplank, de pizzasnijder, een leuke schort of een receptenboekje. Bent u op zoek naar een leuk cadeau voor een vriend(in), familielid of een zakenrelatie, kijk dan eens in de Ovenwinkel rond u vindt hier zeker iets leuks wat naar uw zin is. Niet alleen voor de fanatieke thuisbakker, maar ook voor de professionele pizzabakker of chefkok!

G3Ferrari Delizia in de Ovenwinkel

G3Ferrari Delizia pizzaoven

De Ovenwinkel

Maximus pizza houtoven nu in de Ovenwinkel

Maximus pizza houtoven

Wilt u de oven eerst nader bekijken en meer uitleg over de werking ervan, dan kunt u deze altijd komen bekijken. Tijdens de bezichtiging geven wij u uitgebreide uitleg over de oven. Wij vertellen u over onze ervaringen met dit de oven. Ook een demonstratie behoort tot de mogelijkheden. Wij willen dat u vooraf overtuigd bent van de kwaliteit en de werking voordat u tot aanschaf overgaat. Zeker de aanschaf van een houtoven vraagt om een goede uitleg en tips om tot het beste bak resultaat te komen. Voor zowel de bezichtiging, als een demonstratie, vragen wij u wel om een afspraak met ons te maken.

Het aanbod zal regelmatig verder worden uitgebreid en er zullen gedurende het jaar leuke acties in de Ovenwinkel te vinden zijn. We zijn altijd op zoek naar leuke uitbreidingen en we houden nieuwe ontwikkelingen nauwgezet in de gaten.

Dutch Oven nu in de Ovenwinkel

Dutch oven

We hebben regelmatig contact met onze leveranciers om te horen wat voor nieuwe artikelen zij in hun assortiment hebben opgenomen. Ook kijken we welke nieuwe trends er zijn. Dus het loont de moeite om regelmatig even een bezoekje aan de Ovenwinkel te brengen om te zien wat er voor nieuws deze te bieden heeft.

 

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt? Wacht dan niet langer en breng een bezoekje aan de Ovenwinkel.