Alfa Pizza houtovens nu exclusief te huur en te koop

Ovenmobiel krijgt dealerschap voor houtovens Alfa Pizza Ovenmobiel is officieel dealer geworden van de houtovens van Alfa Pizza. De exclusieve houtovens van Alfa Pizza worden 100% in Italië vervaardigd en zijn bekend om hun Italiaanse design en authentieke bakresultaten. Op www.ovenwinkel.com, de webshop van Ovenmobiel, vindt u een aantal modellen uit het nieuwe assortiment. Ultieme

Alfa Pizza houtovens nu exclusief te huur en te koop

Ovenmobiel krijgt dealerschap voor houtovens Alfa Pizza

Logo Alfa Pizza houtovensOvenmobiel is officieel dealer geworden van de houtovens van Alfa Pizza. De exclusieve houtovens van Alfa Pizza worden 100% in Italië vervaardigd en zijn bekend om hun Italiaanse design en authentieke bakresultaten. Op www.ovenwinkel.com, de webshop van Ovenmobiel, vindt u een aantal modellen uit het nieuwe assortiment.

Ultieme beleving thuis

Het dealerschap van Alfa Pizza komt voort uit het succes van Ovenmobiel. Eigenaar Rob Kamp vertelt dat hij tijdens de verhuur van zijn ovens en de catering op locatie steeds vaker de vraag kreeg of zijn pizzaovens ook te koop waren. “Mensen willen de ultieme beleving van zelf pizza’s bakken in een houtoven graag thuis nog eens beleven. Begrijpelijk, alleen met een houtoven bak je de enige echte Italiaanse pizza”, zegt de pizzabakker, die zelf de fijne kneepjes van het vak leerde bij een gekwalificeerd opleidingsinstituut voor Italiaanse pizzabakkers: Scuola Nazionale Italiana Pizzaiolo (S.N.I.P.).

Kwalitatieve partner

Kamp zocht al een poosje een kwalitatieve partner voor de levering van exclusieve houtovens voor de particuliere verkoop. “Aangezien ik niet aan elk ovenmerk mijn goede naam wil verbinden, heb ik bewust Alfa Pizza benaderd. Zij bieden het allerbeste dat op de markt verkrijgbaar is.” De bekende Italiaanse houtoven fabrikant heeft Ovenmobiel intussen officieel het dealerschap in Nederland verleend. “Een fantastische uitdaging natuurlijk.”Alfa Pizza 5 minuti

Pizzascholen

Door de S.N.I.P.-certificering van Ovenmobiel is het Waalwijks bedrijf aangesloten bij een wereldwijd netwerk van verschillende pizzascholen die constant kennis, innovatie en organisatievraagstukken met elkaar delen. “Ons ultieme doel is een tevreden pizzaklant”, licht Rob Kamp toe, die nu met zijn dealerschap voor Alfa Pizza het vuurtje wil aanwakkeren bij liefhebbers van Italiaanse specialiteiten.
“De mogelijkheden van deze houtovens zijn onbegrensd. De ovens warmen snel op. Zo hoef je niet lang te wachten tot je de eerste pizza’s kunt gaan bakken. De Alfa Pizza ovens zijn ook geschikt om vlees- of visgerechten en pasta in te bereiden. Voor alle wensen is er een passend design met de benodigde capaciteit”, aldus Kamp.

Stijlvol en kwalitatief goed

Het Italiaanse bedrijf Alfa Pizza maakt sinds 1977 houtovens. Dat gebeurt in de fabriek van Alfa in Anagni (onder Rome). Wereldwijd maken pizzeria’s en particulieren gebruik van de houtovens. De producten van Alfa Pizza zijn volgens Kamp niet alleen ‘erg stijlvol’, maar ‘kwalitatief ook héél goed’.

Alfa Pizza Ciao M houtovenDuurzame investering

Particulieren die een Alfa Pizza houtoven aanschaffen bij Ovenmobiel kunnen rekenen op de professionele ondersteuning van Kamp. “Vanuit mijn professie als pizzabakker wil ik de aangekochte pizzaovens thuis komen demonstreren. Je moet er immers mee leren werken. Voor wie van Italiaans eten houdt, is deze houtoven een duurzame investering in je hobby. Je koopt een Alfa Pizza voor je leven.”

Tags: , , , ,